3 februari 2010

YES!

Börjar berätta att vi har fått besked om att jag ska få havandeskapspenning!! Så skönt! Nu är ett problem över :) Hoppas nu bara på att vi får mer glada nyheter från FK!


Sådärja, då har vi varit i sundsvall och shoppat och myst på! Vilken härlig helg! Bad/bastu, go mat, skön säng och trevligt sällskap :)
Allt gick jätte bra, tog de väldigt lugnt och vilade mycket. Att åka bil en längre sträcka börjar ta emot lite...bensträcka och kisspaus :) När vi kom hem så väntade jag besök av Petra som skulle komma och hälsa på. Alltid lika kul att träffas :)

Allt fanns på ikea som vi ville ha, så nu håller vi på att montera ihop alla möbler! Kul att få handla bäbis saker till pricken! När min mamma kommer hit nästa gång ska vi börja göra i ordning lite för pricken! Möblera klart, fortsätta checka av från inköpslistan, m.m. :)

Mange har tapetserat klart nu och de blev jätte bra! När vi har fått ordning kommer jag fota och lägga ut på bloggen :) Håll ut!

Magen växer och pricken sprattlar på, så mysigt. Har gått in i v26 nu!

Vecka 26

Kroppen: Det är vanligt att man får häftig kramp i till exempel vaderna när man är gravid, ofta när man sover. Undvik att sträcka på tårna. Om man trots allt känner en begynnande kramp kan man motverka det genom att vinkla foten uppåt eller trycka den mot fotändan av sänggaveln. Det är inte ovanligt att du får ryggproblem och måste vila mer. Be din partner om massage, avlasta genom att ligga på golvet med underbenen på en stol.
Barnet: Nu är barnets hud lite tjockare och inte lika genomskinlig längre, skelettet hårdnar alltmer och lungorna utvecklas. Barnet kan nu öppna och stänga sina ögon. Huden är ganska röd och skrynklig men skyddas av vernix-lagret.

Jag tycker tiden går så fort! I slutet av månaden ska vi till barnmorskan och då ska vi börja mäta magen.

Vi var igår till tandläkaren och fick information om munhälsan m.m. nu när man väntar barn. Det var intressant. Snart borde föräldragrupperna komma igång. Det längtar vi till.

Imorgon ska jag till frissan och fixa håret!! :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar