23 augusti 2010

Duktig tjej

I lördags hade vi cykelfest i byn och vi hade förrätten. Tyvärr så hade vi otur med vädret....det regnade...men jag som körde bil hade de varmt och skönt och poppade musik :)
Tindra var så duktig! Jag hann amma henne innan vi skulle få våra gäster hem till oss. Sen när det var dags till och äta förrätten så låg hon nöjd i babygymmet. Sista kvarten innan vi skulle fara vidare till huvudrätten så ammade jag henne igen och nöjd som hon var så somnade hon.
Jag fick äta en huvudrätt varm och sakta :) Sista kvarten där med så ammade jag och sen for vi vidare till efterrätten och där satt hon nöjd i knäet. Strax efter kl 21.00 så for jag och Tindra hem för att byta till pyjamasen och amma och sen nattade jag henne i vagnen. Sen gick jag till byastugan där efterfesten var. Tindra fick ha på sig hörselkåporna för de spelades musik. Hon somnade ganska fort så hela kvällen blev lyckad! Jätte kul och fara runt till alla och äta såna goda rätter och kul att få vara med på efterfesten! Åh vad jag var sugen på vin den kvällen!
Efter kl 00 så gick jag hem med Tindra och la henne i sin säng och sen sov hon 10 timmar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar